FLEXIBILITET

Med Trebex är det lätt att förändra, att lägga till eller flytta om komponenter i en ställning som redan står på plats

Ibland ändras behoven eller specifikationerna efter hand. Med Trebex är det lätt att förändra, att lägga till eller flytta om komponenter i en ställning som redan står på plats. Det är också möjligt att i en rest ställning ändra lastklass.


Dessutom är TREBEX enkel att äga. Ställningen kräver mycket lite underhåll. Den patenterade kopplingsmetoden gör att du inte behöver hålla ordning på lika många olika komponenter.

Trots att TREBEX-ställningen är flexibel och mångsidig att bygga med, så bygger systemet på ett begränsat antal olika komponenter. Den smarta kopplingsmetoden för att färre smådelar behövs. Resultatet är färre delar att inventera och hålla reda på.

Genom att kombinera grundkomponenterna på olika sätt ges möjligheten att enkelt bygga och anpassa ställning för önskad lastklass, behovet av olika ställningar för tyngre och lättare arbeten är därmed borta. Har du redan en äldre TREBEX-ställning kan du självklart använda den tillsammans med nyare ställningsdelar. Alla nya komponenter är kompatibla med de gamla.

Skärmavbild 2021-04-22 kl. 19.17.48.png
 

Få ett kostnadsförslag

Vill du veta mer om våra TREBEX ställningar eller få ett prisförslag på ett kommande projekt. Välkommen att kontakta oss i formuläret här nedan eller på 0224 546 767 så återkommer vi så snabbt som möjligt

Tack för ditt meddelande!