Omgående leverans från huvudlager

Om Trebex

TREBEX STÄLLNING ÄR LÄTT ATT RESA - LÄTT ATT RIVA

TREBEX Ställningssystem är förmodligen marknadens mest effektiva modulställning att både bygga och riva.
Att den dessutom är mycket användarvänlig för brukarna upptäcks väldigt fort när man arbetar från den.
Systemet har en unikt stabil och säker konstruktion och består av få komponenter med en låg totalvikt.
Patenterade kopplingsmetoder gör verktyg överflödiga, dvs TREBEX har till exempel inga kilkopplingar som kräver ställningshammare vilket sparar mycket tid både vid resning av ställning och har samma fördel vid rivning av ställningen.
För en van ställningsbyggare går TREBEX ofta snabbare att bygga än en traditionell ramställning. Med marknadens mest lätta ställning av stål bygger du också högra än många andra, upp till 81 meter för Lastklass 3 och 60 meter för lastklass 5.


FLEXIBILITET

Med Trebex är det lätt att förändra, att lägga till eller flytta om komponenter i en ställning som redan står på plats

Ibland ändras behoven eller specifikationerna efter hand. Med Trebex är det lätt att förändra, att lägga till eller flytta om komponenter i en ställning som redan står på plats. Det är också möjligt att i en rest ställning ändra lastklass.

Dessutom är TREBEX enkel att äga. Ställningen kräver mycket lite underhåll. Den patenterade kopplingsmetoden gör att du inte behöver hålla ordning på lika många olika komponenter.

Trots att TREBEX-ställningen är flexibel och mångsidig att bygga med, så bygger systemet på ett begränsat antal olika komponenter. Den smarta kopplingsmetoden för att färre smådelar behövs. Resultatet är färre delar att inventera och hålla reda på.

Genom att kombinera grundkomponenterna på olika sätt ges möjligheten att enkelt bygga och anpassa ställning för önskad lastklass, behovet av olika ställningar för tyngre och lättare arbeten är därmed borta. Har du redan en äldre TREBEX-ställning kan du självklart använda den tillsammans med nyare ställningsdelar. Alla nya komponenter är kompatibla med de gamla.

SÄKERHET & ERGONOMI

TREBEX har breda, rymliga gångplan utan farliga snubbelkanter, där det finns gott om plats för både material och människor. Planen är släta och mycket användarvänliga, detta gör det enkelt och smidigt att t.ex. arbeta med murarkärror och liknande redskap som kan behöva manövreras fram och tillbaka. Alla gångplan är halkskyddade för ökad säkerhet.

TREBEX ger er gott om utrymme att arbeta på, med goda möjligheter att förvara material och verktyg under arbetet. Räcker inte vanliga gångplan går det utmärkt att bygga ut med extra konsoler där det behövs. TREBEX konsoler är dessutom godkända för lastklass 5.

Avgörande för ett investeringsbeslut är vad du förväntar dig att få tillbaka. Slutresultatet med Trebex gör ställningsvalet lätt!