Omgående leverans från huvudlager

Murbiten i Göteborg & Trebex

|29/05, 2021

Murbiten i Göteborg  & Trebex

Om Murbiten bolagen

1989 startade en fantastisk resa för bröderna Mats och Tomas Pettersson.  Elva år senare kom Ingemar Porsefeldt in i bilden. De senaste åren har Murbiten utökat och har närmare 50 medarbetare med flera bolag för att kunna serva våra beställare i byggbranschen. I dag tar alltså Murbiten hand om mer än bara mur- och putsarbeten. Vi består även av Murbiten Lyft & Maskin och Murbiten Ställning. Vårt mål är att fortsätta utvecklas och alltid leva upp till vårt goda, välförtjänta rykte som Världens Bästa Murbiten


35 års erfarenhet av stabilitet

Hantverkare behöver vara fokuserade. Här kommer vi in i bilden. Som erfarna och professionella montörer av smidiga, stabila och ergonomiska Trebex-ställningar garanterar vi en säkrare byggmiljö med ökad trygghetskänsla och produktivitet. 

Kort sagt, vi fokuserar på din säkerhet – så att du kan fokusera på ditt hantverk. 
I dag blir byggarbetsplatserna bara trängre och trängre och byggtiden kortare och kortare. Som användare av svensktillverkade Trebex-ställningar hjälper vi dig att möta dessa utmaningar. Våra unika ställningar har låg totalvikt och hög lastklass. Med patenterad fyrkantsprofil och innovativ låsanordning är Trebex-ställningen säker att använda, med hållfasta och rymliga arbetsytor, men också enkel att montera. Företaget Trebex startades år 1987 av visionärer inom mur och puts. Syftet var att säkra och effektivisera arbetet för bland annat fasadmurning, vilket man lugnt kan säga att de har lyckats med. 

Murbiten Tegel & Puts AB
Importgatan 19
422 46 Hisings Backa

Telefon: 031 - 50 88 33
http://www.murbiten.se/