20191219_115932.jpg

TREBEX - Det lönsamma alternativet

Trebex Ställningssystem är ett modernt svensktillverkat ställningssystem som kan användas för alla typer av arbeten. Ett kännetecken för en modern ställning är att samtliga bomlag förses med gångplan från start, vilket avsevärt höjer produktiviteten. Med alla gångplan på plats redan från början så slipper arbetarna ta med sig golvet upp till nästa våning samtidigt som flera hantverkargrupper kan arbeta på ställningens övriga plan.

 

Funktioner

Snabbt upp, Snabbt ner

TREBEX unika kopplingsmetod gör hela konceptet mycket snabbyggt – som att bygga lego får vi ofta höra. Ni slipper kärvande kilar som ska slås loss

Få komponenter

Systemet är enkelt med få komponenter men med stora möjligheter att bygga högt och stabilt – upp till 81 meter kan du bygga med 1,0 meter djupa tvärbommar.

Användarvänlig

Med tvärbommar på minst 1,0 meter får ni en säker och slät yta. Som parkettgolv. Enkelt att köra säckkärror, murarbruk eller liknande på.

 

Murbiten bolagen

Se hur Murbiten bolagen i Göteborg använder Trebex för deras projekt

 

Alla Trebex-ställningar är typkontrollerade av SP och uppnår samtidigt alla Europeiska säkerhetskrav.

Certifikat

Användarmanual

Produktkatalog

 
 

Få ett kostnadsförslag

Vill du veta mer om våra TREBEX ställningar eller få ett prisförslag på ett kommande projekt. Välkommen att kontakta oss i formuläret här nedan eller på 0224 546 767 så återkommer vi så snabbt som möjligt

Tack för ditt meddelande!