TREBEX STÄLLNING ÄR LÄTT ATT RESA - LÄTT ATT RIVA

TREBEX Ställningssystem är förmodligen marknadens mest effektiva modulställning att både bygga och riva.

Att den dessutom är mycket användarvänlig för brukarna upptäcks väldigt fort när man arbetar från den. Systemet har en unikt stabil och säker konstruktion och består av få komponenter med en låg totalvikt. Patenterade kopplingsmetoder gör verktyg överflödiga, dvs TREBEX har till exempel inga kilkopplingar som kräver ställningshammare vilket sparar mycket tid både vid resning av ställning och har samma fördel vid rivning av ställningen. För en van ställningsbyggare går TREBEX ofta snabbare att bygga än en traditionell ramställning. Med marknadens mest lätta ställning av stål bygger du också högra än många andra, upp till 81 meter för Lastklass 3 och 60 meter för lastklass 5.


TREBEX är en svensk uppfinning och har funnits sedan 1987. Ställningen är särskilt konstruerad med tanke på kort monteringstid och ergonomi.

TREBEX är konstruerat och tillverkas av fyrkantsprofiler som har bättre hållfasthet än runda profiler. Varje komponent väger därför mindre än runda profiler avsedda för samma belastning – och är lättare att lyfta och bära för den som ska resa och riva ställningen.

Som exempel så väger en 3,15 m lång spira från Trebex endast 10,9 kg jämfört med andra kända tillverkare där en 3 meters spira väger från ca 14 kr upp till hela 20 kg. Lägre vikt innebär också lägre transportkostnader OCH framförallt så ger det en bättre ekonomi då ställningen kan byggas och rivas snabbare än någon annan ställning. Totalekonomin avgör valet och räknar man ihop dessa faktorer är valet enkelt.

Skärmavbild 2021-04-22 kl. 19.17.27.png
 
img22062.jpeg

Få ett kostnadsförslag

Vill du veta mer om våra TREBEX ställningar eller få ett prisförslag på ett kommande projekt. Välkommen att kontakta oss i formuläret här nedan eller på 0224 546 767 så återkommer vi så snabbt som möjligt

Tack för ditt meddelande!