Sök
  • TREBEXGROUP

Färre delar att inventera och hålla reda på

En TREBEX Byggställning kräver mycket lite underhåll. Den patenterade kopplingsmetoden gör att du inte behöver hålla ordning på lika många olika komponenter.

Trots att TREBEX-ställningen är flexibel och mångsidig att bygga med, så bygger systemet på ett begränsat antal olika komponenter. Den smarta kopplingsmetoden för att färre smådelar behövs. Resultatet är färre delar att inventera och hålla reda på.

Genom att kombinera grundkomponenterna på olika sätt ges möjligheten att enkelt bygga och anpassa ställning för önskad lastklass, behovet av olika ställningar för tyngre och lättare arbeten är därmed borta.

Har du redan en äldre TREBEX-ställning kan du självklart använda den tillsammans med nyare ställningsdelar. Alla nya komponenter är kompatibla med de gamla.

Genom att kombinera grundkomponenterna på olika sätt ges möjligheten att enkelt bygga och anpassa ställning för önskad lastklass, behovet av olika ställningar för tyngre och lättare arbeten är därmed borta. Har du redan en äldre TREBEX-ställning kan du självklart använda den tillsammans med nyare ställningsdelar. Alla nya komponenter är kompatibla med de gamla.


Vill du veta mer om våra ställningssystem? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig

2 visningar
 

Trebex Ställningssystem AB

Tunbytorpsgatan 6, 721 37 Västerås

  • Facebook

©2020 TREBEX