TREBEX = Trygghet på alla plan

Ställningsbolaget Trebex AB grundades 1987 och har med åren blivit förknippat med hög kvalitet, kompetens och service. Trebex arbetar kontinuerligt för att utveckla långsiktiga och lönsamma relationer med utvalda partners inom ställningsbranschen.

Rymliga arbetsytor

Trebex erbjuder breda och rymliga arbetsytor. Inkluderat gångplan på konsol är ställningen 2 m bred. Släta gångplan gör ställningen lättkärrad och det finns inga utskjutande delar som putsslangar och annat kan fastna i.

Stabil och säkert

Trebex byggnadsställning har en stabil och säker konstruktion. Fasadställningens breda gångplan erbjuder rymliga arbetsytor. De släta arbetsplanen eliminerar farliga snubbelkanter som annars kan äventyra säkerheten på en ställning. Ställningstrappa kan monteras utvändigt på befintlig ställning eller som fristående trapptorn. Den enklare trappstegen byggs med fördel in i ställningen utan att vara i vägen under arbetet

Unika fyrkantsprofiler

Trebex byggnadsställningssystem tillverkas av fyrkantsprofiler, vilket är unikt. Detta medger ett bättre utnyttjande av materialet och därmed lägre vikt än vid rund rörkonstruktion. Med fyrkantiga stålrör har mycket hög hållfasthet förenats med låg totalvikt

Lönsamt

Trebex ställningssystem har visat sig mycket lönsamt för alla parter.

• Som ägare och uthyrare har du en konkurrenskraftig ställning att erbjuda, med hållfasta komponenter som kräver lite underhåll.

• För ställningsbyggare är ställningen billig att montera och demontera, tack vare den låga totalvikten och de enkla kopplingsmetoderna.

• Som användare ligger förtjänsten i att du får en produktiv, ergonomiskt riktig och säker arbetsplats. Gott om plats och bra arbetsställning gör arbetet effektivare. Avgörande för ett investeringsbeslut är vad du förväntar dig att få tillbaka. Slutresultatet med Trebex gör ställningsvalet lätt.

 

Mer detaljerat (Manual)

Välkommen att ladda ner vår broschyr för Trebex ställningssystem

 

Trebex Ställningssystem AB

Tunbytorpsgatan 6, 721 37 Västerås

  • Facebook

©2020 TREBEX