Varför köpa begagnat?

All byggställning oavsett märke är tillverkat av robust och tåligt material och håller därför i regel väldigt länge. Begagnad byggställning kan därför vara ett alternativ för dig som vill testa på, har ett kort projekt eller behöver komplettera befintligt ställning.
Trebex har vi tillverkat i Sverige sedan 1982 med full kontroll på ingående material.  Nu säljer vi begagnad byggställning till fantastiska priser. 

Det finns givetvis många fördelar med att köpa begagnad byggställning. Alt beror på din eller er förutsättning. Den mest konkreta fördelen är priset, att handla begagnat, second-hand, är en betydligt lägre investering. Byggnadsställning i stål betyder också att man kan vara säker på att investeringen håller över en lång tid framöver. Den kanske allra största fördelen för oss och våra efterlevande är den minskade påverkan på miljön. 

Begagnad Byggnadsställning Trebex

Vi har en stor mängd begagnat material för omgående leverans. Materialet är indelat i tre klasser. A, B och C-klass. Allt material är genomgånget och kontrollerat av oss på Trebex. 
Vårt begagnande material finns i både lastklass 3 och Lastklass 5. 

  • A-Klass är inte äldre än 10 år. 
  • B-klass är material som är mellan 10 och 20 år gammalt. Mycket prisvärt!
  • C-klass är material som inte är datumstämplat. Äldre material men absolut användbart.

Allt vårt begagnade material köper ni med full returrätt och garanti. 

Ring oss på 021-382540 eller maila oss på kontakt@trebex.se 
Inom kort publicerar vi prislistan för begagnat här och även möjligheten att köpa begagnat i vår webshop. 

Begagnat
Begagnat
Begagnat
Begagnat