Varför köpa begagnat?

All byggställning oavsett märke är tillverkat av robust och tåligt material och håller därför i regel väldigt länge. Begagnad byggställning kan därför vara ett alternativ för dig som vill testa på, har ett kort projekt eller behöver komplettera befintligt ställning.
Trebex har vi tillverkat i Sverige sedan 1982 med full kontroll på ingående material.  Nu säljer vi begagnad byggställning till fantastiska priser. 

Det finns givetvis många fördelar med att köpa begagnad byggställning. Alt beror på din eller er förutsättning. Den mest konkreta fördelen är priset, att handla begagnat, second-hand, är en betydligt lägre investering. Byggnadsställning i stål betyder också att man kan vara säker på att investeringen håller över en lång tid framöver. Den kanske allra största fördelen för oss och våra efterlevande är den minskade påverkan på miljön. 

Begagnad Byggnadsställning Trebex

Vi har en stor mängd begagnat material för omgående leverans. Materialet är indelat i tre klasser. A, B och C-klass. Allt material är genomgånget och kontrollerat av oss på Trebex. 
Vårt begagnande material finns i både lastklass 3 och Lastklass 5. 

  • A-Klass är inte äldre än 10 år.
  • B-klass är material som är okulärt besiktat och äldre än 10 år. Materialet kan med fördel användas av företag som ställer alla aktuella krav. Mycket prisvärt!
  • C-klass är material för exempelvis privatpersoner. Det är ställningsdetaljler som inte är datumstämplade. Dom har mindre färg och mer ytrost Det är äldre material men absolut användbart även det under lång tid framöver.

Allt vårt begagnade material köper ni med full returrätt och garanti. 

Allt begagnat material som Trebex tillhandahåller är tillverkat före 2021. Trebex begagnat är ytlackerat i färgerna blått och gult, tillverkat av stål i hög hållfasthet, enligt de krav som är ställda.
Ytlackerat stål får sina törnar när det används av slitage och hantering. Det uppstår med tiden sprickor i färgen som leder til ytrost. Trebex lackerad ställning har mer eller mindre ytrost och missfärgningar. Ytrost är inget hinder för hållfastheten utan är enbart en synlig defekt.


Ring oss på 021-382540 eller maila oss på kontakt@trebex.se 

Inom kort publicerar vi prislistan för begagnat här och även möjligheten att köpa begagnat i vår webshop. 

Begagnat
Begagnat
Begagnat
Begagnat