Trebex är en svensktillverkad ergonomisk, ekonomisk och säker ställning

Halvera din bygg och riv tid

Trebex byggställning är extremt snabbmonterad tack vare få och lätta komponenter och att monteringen sker helt utan verktyg. Det rör sig om en viktbesparing på 25 % och en halvering av bygg och rivtider.

Färdigmonterad är den en säker, ergonomisk riktig och produktivitetshöjande arbetsplats för byggarbetaren. Ställningens alla bomlag golvas med släta gångplan redan från start. Med alla plan på plats kan flera hantverkargrupper arbeta på ställningen samtidigt 

STABIL OCH SÄKER KONSTRUKTION 

Trebex ställningssystem har en stabil och säker konstruktion. Fasadställningens breda gångplan erbjuder mycket rymliga arbetsytor. Det släta arbetsplanen eliminerar farliga snubbelkanter som annars kan äventyra säkerheten på en ställning. Ställningstrappa kan monteras utvändigt på befintlig ställning eller som fristående trapptorn.

Den enklare trappstegen byggs med fördel in i ställningen utan att vara i vägen under arbetet. 

Trebex är lätt att transportera, hantera och underhålla

1000 kvm Trebex Ställningssystem väger ca 11 ton. Det är över 2 ton mindre än det näst lättaste systemet. Ställningen kan fås varmförzinkad eller målad med en bank slagtålig lack med fet smutsavvisande yta. Den är lätt att hålla ren och för rationell hantering och transport finns det häckar och korgar.
Vinchar, väderskydd, traverser m m finns som tillbehör.

Tål höga belastningar

En spiraställning ger stora variationsmöjligheter både på bredden och på höjden.
För att ställningen ska vara lätt att hantera gäller det att hitta rätt konstruktion.
Genom att använda fyrkantiga stålrör har vi lyckats förena mycket hög hållfastighet med låg vikt. För att hålla ner vikten ytterligare har gångplanen en stabil aluminiumram istället för stålram. Belaget består av 10 mm halkskyddad plywood. 
Trebex byggställning är typgodkänd som såväl lätt som tung ställning av Arbetsskyddsstyrelsen och uppfyller de hårdaste klassificeringskraven för byggverksamhet. 

Offertförfrågan

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.